Alfix er igen nomineret til Byggeriets Miljøpris.

I 2012 vandt Alfix Byggeriets Miljøpris, hvor H.K.H. Kronprins Frederik overrakte den grønne pris. Nu er Alfix nomineret til Byggeriets Miljøpris 2016.

Nomineringen til miljøprisen sker på baggrund af en ny bæredygtig fliseklæber - Alfix QuickFix premium. Den nye grønne Alfix fliseklæber introduceres til markedet på BYGGERI´16 messen i Fredericia d. 1.3.2016.

Alfix QuickFix premium er en højkvalitets hurtighærdende naturstenklæber, der indeholder genanvendt materiale i form af genvundet glas fra gamle knuste glasflasker, som leveres i bæredygtige FSC certificerede sække. Sækkene (papiret) kommer således fra ansvarligt skovbrug.

På arbejdsmiljøområdet har Alfix fliseklæberen også mange fordele. Grundet let-fyldstofferne i pulveret er produktet væsentligt lettere at håndtere for mureren, når den bearbejdes. Produktet er mindre sejt at arbejde med, og mørtlen vejer mindre på murerens værktøj. Anvendelse af let-fyldstof bevirker også, at rækkeevnen for 20 kg QuickFix premium øges med hele 20%, da dette produkt rækker til et forbrug, der svarer til en klassisk 25 kg fliseklæber. Den forbedrede rækkeevne medfører desuden en positiv gevinst for CO2 regnskabet i forbindelse med transport af de færdige sække, da den totale transportvægt reduceres.

Endelig har Alfix fliseklæberen den absolut laveste emission i sin klasse og dermed ingen negativ indvirkning på indeklimaet.

Oplev Alfix QuickFix premium på vores stand D-6320 på BYGGERI´16 i Fredericia fra d.1.3.2016 kl. 9.30.

 

Godt nytår!
Alfix kickstarter nu 2016 med kampagnen ”Rigtige murere bruger Alfix!”

nyhed januar2016

 

Mureren Lindy Aldahl er loyal Alfix bruger, og om Kolding produkterne siger han:
”Jeg har altid brugt Alfix - det er simpelthen de bedste danske murerprodukter til fliser og facader”.

Vi takker for de rosende ord, og Lindy vil her i årets første måneder være med til at profilere Alfix, som det helt rigtige brand til professionelle murere. Alfix er for murere, som ønsker langtidsholdbare løsninger, der giver tryghed i hverdagen - løsninger med ”Ansvarlig styrke”.

 

 

 

 

 

 

April 2018

Tak for besøget på BYGGERI'18!

 

 

 

Læs mereSe vores nyheder her

Professionel Teknisk service

Få teknisk service og rådgivning til professionelle byggeprojekter

Gør-det-selv service

Sådan kommer du godt i gang med dit ”gør det selv” projekt