Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Alfix vinner BYGGERIETS MILJØPRIS 2022

image

En stor TAKK til Danske Byggecentre og nominasjonskomiteen som har valgt Alfix som mottaker av den ettertraktede, bærekraftige prisen. Vi er veldig takknemmelighet og stolte over den store skulderklappen som følger med prisen.

For 10 år siden var vi så heldige å vinne Byggeriets Miljøpris for første gang. I 2012 ble prisen også tildelt Alfix med bakgrunn i en dokumentert og aktiv miljø- og arbeidsmiljøstrategi. Det er en virkelig glede å kunne ta prisen med hjem til Kolding enda en gang! En pris som under normale omstendigheter deles ut hvert år i forbindelse med den store danske byggerimessen.

Tildeling av Byggeriets Miljøpris 2022 er basert på den aktive miljøstrategien vår
(CSR – Corporate Social Responsibility) og (ESG – Environment (miljø) Social (sosiale forhold) og Governance (ansvarlig selskapsledelse). Et praktisk eksempel på at strategien peker seg ut i konkrete tiltak med det nye Alfix ProFix Plus-fliselimet: ProFix Plus

Danske Byggecentre (arrangør av byggerimessene og prisutdelingen) og nominasjonskomiteen sier følgende om Alfix og nominasjonen til prisen:

Siden 2000 har bedriften hatt spesiell fokus på miljø og arbeidsmiljø. I det siste har flere enn 60 EPD-er kommet til, FNs bærekraftsmål har blitt en aktiv del av vekststrategien, og fabrikken har blitt utvidet med et nytt og DGNB-sertifisert distribusjonssenter. Alfix opplever stor støtte og positive utsagn rundt hvor meningsfullt dette arbeidet er fra medarbeidere, leverandører og kunder. Med klare strategiske ambisjoner for mer grønn omstilling og nye CO2-reduserende råvarer i selskapets produkter er det tro på at Alfix' visjon kan bli realisert.

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.