Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Januar 2020

image

Alfix nominert til Byggeriets Miljøpris 2020!
Alfix er nominert til den ettertraktede grønne prisen på bakgrunn av vores nye bærekraftige
trinlydsmembran – Alfix Acoustic PS3 - Recycled.

Uttover overbevisende trinlydsdempende egenskaper, så er produktet produsert av gjenvunnet gummi og naturlig kork. Alfix Acoustic PS3 – Recycled ikke alene recycler, men upcycler gamle europæiske bildekk og rester fra korkpropp produksjon til et nytt trinlydsprodukt. Et gjennomgående grønt produkt som inngår i et bærekraftigt system fra Alfix.

”Det er med en blanning av ydmykhet og stolthet, at vi nu for 3. gang er nominert til Byggeriets Miljøpris. I 2012 vannt vi prisen på bakgrunn av vores miljø- og arbeidsmiljøstrategi. I 2016 var vi nominert for en grønn fliselim, og nu i 2020 kan vi glede oss over enda en flott nominering. Som dansk familieeit virksomhet ønsker vi aktivt at ta et samfundsansvar, og denne nomineringen mottas som et vennligt skulderklapp. Vi håper og tror, at vi sammen med vores flinke kunder og samarbeidspartnere aktivt kan medvirke til enda mere ansvarligt byggeri”, siger Anders Bertelsen Toft (direktør – CCO) i Alfix.

Les mer om produktet her: https://www.alfix.com/no/produkter/trinlydsmembran/acoustic-ps3-recycled

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.