Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Møt en Alfix-er – Thomas fra laboratoriet

image

Thomas Westergaard er daglig leder av laboratoriet, og den erfarne Alfix-medarbeideren forteller her om hverdagen i Alfix.

– Vil du kort beskrive avdelingen din og arbeidsoppgavene deres?

Laboratorieoppgavene omfatter kontroll av råvarer og ferdige produkt. Dette utfører laboratoriet parallelt med produksjon. Produksjonskontrollen skal sike at Alfix-produktene som nettopp er produsert, er feilfrie og oppfyller spesifikasjonene.

– Hva er oppgavene dine som daglig leder av laboratoriet?

Sammen med fem flotte kollegaer består arbeidsoppgavene i å planlegge, organisere og kontrollere produktene i laboratoriet. Blant annet i forbindelse med produksjonskontroll, utviklingsprosjekt og behandling av reklamasjoner.

– Når er arbeidsdagen spesielt bra?

Når produksjonen går etter planen og produktkontrollen bekrefter produktegenskapene, er humøret høyt hos kollegaene mine – selv om det kan være veldig travelt. Det gir god stemning på fabrikken, og det blir artigere å være på jobb. Ekstra stas er det når salgsavdelingen kan rapportere om at en kunde er begeistret for et produkt vi har vært med på å utvikle. Det gir alltid litt ekstra å få ros. Prikken over i-en er når Alfix serverer kake til kaffen, som vi nylig opplevde da vi feiret 1500 følgere på LinkedIn-siden til virksomheten. Så jeg ser fram til at Alfix også oppnår 1500 følgere på Facebook-siden.

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.