Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

August 2011

image

Nytt DuraPuds-produkt

En fleksibel fiberpuss - Alfix DuraPuds 810 - slutter seg til det nye populære puss-sortimentet til Alfix.

DuraPuds 810 brukes til pussing med grunn- og armeringspuss på kritiske underlag hvor det stilles særlige krav. DuraPuds 810 er for eksempel ideell til overbygging av sprekker, på grunn av produktets solide vedheft og fleksibilitet, som minsker risikoen for sprekkdannelse. DuraPuds 810 kan brukes som puss på fasadeisolering og etterfølges av enten sluttpussing eller annen overflatebehandling.

Les mere...

Hvit flislim skifter navn

pi0.113 letfix universal

Det velkjente Alfix flislimet Universalfix skifter navn til ’Letfix Universal’. Med navneskiftet følger ny emballasje og en merkbar produktoptimering som gjør Letfix Universal fleksibel og lettere å jobbe med enn forgjengeren. Det nye flislimet er hvitt akkurat som Universalfix og leveres i lyseblå poser.

Letfix Universal brukes til oppsetting og legging av keramiske fliser, klinker, mosaikk, naturstein, storformat- og granittkeramikkfliser. Flislimet er også velegnet til oppliming av isoleringsplater.

Les mer...

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.