Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Januar 2016

image

Alfix er nok en gang nominert til Byggeriets Miljøpris

I 2012 vant Alfix Byggeriets Miljøpris, og det var H.K.H Kronprins Fredrik som overrakte den grønne prisen. Alfix er nominert til Byggeriets Miljøpris 2016.

Nominasjonen av miljøprisen er på bakgrunn av en ny bærekraftig flislim – Alfix QuickFix premium. Den nye grønne Alfix flislimen slippes på markedet på BYGGERI’16-messen i Fredericia 01.03.2016.

Alfix QuickFix premium er en hurtigherdende natursteinslim av høy kvalitet. Den inneholder resirkulert materiale i form av gjenvunnet glass fra gamle knuste glassflasker, som leveres i bærekraftige FSC-sertifiserte sekker. Sekkene (papiret) stammer fra ansvarlig skogbruk.

Alfix flislim har også mange fordeler med tanke på arbeidsmiljøet. Ettersom at pulveret inneholder lette fyllstoff, er produktet vesentlig enklere å håndtere for mureren ved bearbeidelse. Produktet er ikke fullt så seigt å jobbe med og mørtelen veier mindre på verktøyet til mureren. Bruken av lette fyllstoff påvirker også produktets rekkevidde. 20 kg QuickFix premium har en økt rekkevidde på hele 20 %. Produktets rekkevidde tilsvarer en klassisk 25 kg sekk med flislim. Den forbedrede rekkevidden gir også en positiv gevinst for CO2-regnskapet, ettersom at transportvekten reduseres.

Endelig har Alfix flislim det absolutte laveste utslippet i sin klasse, og har dermed ingen negativ innvirkning på inneklimaet.

Opplev Alfix QuickFix premium på vår stand D-6320 på BYGGERI’16 i Fredericia 01.03.2016, fra klokken 09:30.

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.