Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Oktober 2010

image

Praktiske pussprodukter fra Alfix

Alfix introduserer en ny produktfamilie med pussprodukter: Alfix DuraPuds.

Teknisk sjef i Alfix, Allan Nielsen, forklarer: ”Fordelen ved DuraPuds er at produktene har de velkjente solide egenskapene som vårt flislim har, nemlig en fremragende vedheft til underlaget”.

Dette er også oppfattelsen blant de murerne som allerede har jobbet med DuraPuds. ”Vi har fått virkelig positive tilbakemeldinger på pussproduktene – en god start for vår nye Alfix produktfamilie” tilføyer Allan Nielsen.

Med DuraPuds får håndverkeren et praktisk verktøy i hverdagen, som sikrer et flott og langtidsholdbart resultat. Innledningsvis består den nye Alfix-familien av produktene DuraPuds 710 - fiberforsterket heft- og tynnpuss, og DuraPuds 703 - innfarget vannskurings- og filsepuss.

Ved siden av å kunne brukes som det grunnleggende pusslaget kan DuraPuds 710 også fint utgjøre den avsluttende overflaten på fasaden – og vil framstå med et litt rustikt uttrykk i en naturlig sementgrå farge.

Alternativt kan overflaten males. Ønskes et mer finkornet uttrykk anbefales DuraPuds 703 som avsluttende lag. DuraPuds 703 fås i en standard sementgrå farge og 2 innfargede varianter: Hvit og lysegrå.

durapuds_foerdurapuds efter

Produktenes gode og smidige konsistens under påføring er økonomisk for både håndverkeren og kunden, da det blir mindre svinn enn det som det normalt må kalkuleres med. Allan Nielsen avslutter med å garantere håndverkeren en lang åpentid ved arbeidet med DuraPuds – en egenskap som muliggjør et praktisk og grundig pussarbeid med stor styrke. Derav kommer også navnet DuraPuds. ”Dura” fra det engelske durability (holdbarhet).

Les mer: DuraPuds

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.