Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Populært fasadesystem fra Alfix i ferieby

image

Med et fint nybygg i nordjyske Løkken har Alfix fått enda et godt referansebygg der fasadesystemet Alfix DuraTherm er benyttet.

Alfix DuraTherm – Mineralull er et forenklet dansk fasadesystem til både nybygg og renoveringer. Fasaden dekkes utvendig med isoleringsplater laget av mineralull, og påføres deretter et godt utprøvd dansk system som består av forskjellige fasadepuss-produkter.

I bygget er det blant annet benyttet Alfix DuraPuds 830 (fleksibelt fasadelim), Alfix DuraPuds 810 (fleksibel fiberpuss) og til slutt Alfix DuraPuds 804 (fleksibelt struktur- og filterpuss) i sementhvitt.
Michael Thomsen fra firmaet Murer Michael i Hirtshals har vært utførende murer på prosjektet, og forteller dette om arbeidet med Alfix DuraTherm-systemet:

«DuraPuds-produktene til Alfix er virkelig fine å jobbe med – og lette å bearbeide. Vi bruker alltid produktene fra Alfix på de mange fasadeprosjektene våre, og vi har i etterkant utført flere oppgaver med fasadesystemet DuraTherm. Det fungerer alltid, og til prosjektet her på Løkken hadde vi en god oppstartsdialog med den lokale Alfix-representanten – det sikret at vi fikk en god start».

Alfix takker for den gode tilbakemeldingen – det er virkelig en fornøyelse å jobbe sammen med dedikerte og dyktige håndverkere. Salget av DuraPuds-produktene har hatt en jevn økning siden de ble lansert for ca. 10 år siden, og det siste året har økningen vært bemerkelsesverdig stor – til stor glede for oss i Team Alfix.
DuraTherm-systemet utmerker seg blant annet med at det sikrer optimal isolering av boligen, det er gode klimahensyn, arbeidet kan utføres utvendig uten at det skaper for stor sjenanse for beboerne. Samtidig oppnås det god komfort innendørs og fasaden får samtidig et flott, moderne og enkelt uttrykt med den pussede overflaten.

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.