Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Røde og hvite farger mot blå bølger i et svømmebasseng

image

Aktiviteten i byggebransjen er som du sikkert vet preget av en travel hverdag med mange prosjekter. Dette gjelder også oppføringen av de mange nye svømmebassengene, og renoveringsjobbene, som gjennomføres med danske Alfix.

I Danmark bygges det for tiden mange spennende private svømmebasseng, noe som delvis kan skyldes de begrensede reisemulighetene som vi har hatt, og at mange dansker har hatt mer penger mellom hendene takket være ekstra feriepenger, økt verdi på egen bolig m.m.

Det er likevel de store offentlige bassengprosjektene som har størst oppmerksomhet, samt krever mest veiledning forteller de hos Alfix.

«Alfix her mer enn 45 års erfaring med svømmebasseng i Skandinavia. Vi har spesialutviklede produkter for svømmehaller, og vår grundige innsats når det gjelder produkter, systemer og veiledning skyldes at vi har en klar ambisjon om at vi skal vise en ansvarlighet når det gjelder økonomien rundt bygge prosjekter, men også utviklingen av bærekraftige og holdbare løsninger» sier Carsten Schultz, Teknisk leder hos Alfix med spesialområde på nettopp svømmebasseng.

Teknisk leder har en bakgrunn som murer og byggkonstruktør, og i følge ham handler konstruksjonen av svømmehaller i mange tilfeller om offentlige kroner. Her er det avgjørende at entreprenørene og håndverkerne har den rette kunnskapen om de spesielle kravene til materialvalg. Alfix både leverer byggematerialer og rådgivning i arbeidet med å bygge bassenger som krever minimalt med vedlikehold - og gir brukerne stor glede under bruk.

Når vi spør om tollen til Alfix før, under og etter de ofte kompliserte byggeprosjektene, får vi følgende svar:

«Vi ønsker i bunn å grunn å bygge en bro mellom de forskjellige fagmiljøene, slik at alle parter snakker samme språk allerede før arbeidet igangsettes. Dermed kan dyre misforståelser unngås» forteller Carsten Schultz.

På Trongårdsskolen i Lyngby, nord for København, er Alfix også med. Danske Alfix bidrar her i et 25-meters basseng, i barfotområdet og omkledningsfasilitetene. Rådgiveren er Rambøll, hovedentreprenøren JDN Enterprise A/S, og CC-Fliser utfører murerarbeidet.

Alfix-produkter som er benyttet til prosjektet: PlaneMix S40 (basseng- og betongjustering), PlaneMix 100 (hurtigtørkende støpemasse), Epoxy Grunder, Epoxy Membran, ProFix flislim, FlexBinder, C2 Epoxy (syrefast fugemasse og flislim) og IndustryFuge CeraFill 18. Les mer om våre bassengsystemer her

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.