Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Velkommen til den nye hjemmesiden til Alfix

image

Etter seks år på vår gamle hjemmeside-plattform har Alfix nå fått et nytt digitalt ansikt utad.

Nøkkelordene for arbeidet med den nye hjemmesiden til Alfix har vært enkelhet og brukervennlighet.

"Målsetningen har vært å skape en innbydende og enkel hjemmeside, som samtidig er oppdatert både med tanke på funksjonalitet og brukeratferd", sier Claus Bernd Høgdal, salgs- og marketingdirektør hos Alfix.

Intervjuer med forhandlere og håndverkere ga oss nyttig kunnskap
Som en del av utviklingsprosessen fokuserte Alfix og samarbeidspartnere på brukerreisen til forskjellige kundetyper som kan ha interesse av en side som alfix.com.

Alfix har innledningsvis intervjuet både ansatte hos forhandlere, utførende håndverkere, prosjekterere og private med interesse for bygging. Alt for å samle inn viktig kunnskap om hvilke ønsker våre kunder og øvrige samarbeidspartnere måtte ha om versjon 2021 av hjemmesiden til Alfix.

"Vi håper kundene vil ta godt imot den nye hjemmesiden. De kan forhåpentligvis raskt finne frem til produktinformasjon, forbruksberegninger eller tekniske veiledninger som de trenger til sine prosjekter. Samtidig ønsket vi å kunne tegne et tydelig bilde av Alfix som en toneangivende produsent av byggematerialer, og som er med på å sette dagsordenen for bærekraftig konstruksjon i 2021", avslutter Claus Bernd Høgdal.

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.