Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Populær silikonharpiksmaling fra Alfix er det langtidsholdbare valget

image

Denne flotte og modernistiske boligen er nettopp oppgradert med Alfix slikonharpiksmaling DuraDex 8000 SR i hvit. Klar for den danske sommeren samt de mange påfølgende årstidene med diverse skift og prøver rent værmessig.

«Vi er veldig fornøyde med resultatet. Alfix fasadeprodukter er valgt delvis pga. malingens lange holdbarhet og dens evne til å motvirke algevekst. Dessuten er det et kjempepluss at produktene er dansk kvalitet, og attpåtil lokalt forankret i Kolding gjennom generasjoner» sier Anne-Mette Moberg og Thomas Rasmussen. Mange takk til boligeierne for deres positive tilbakemelding. Under den pustende og vann- og smussavvisende fasademalingen er et pusslag med Alfix DuraPuds 703 (farget vannskurring- og oppruingspuss). Dermed er boligen påkledd og beskyttet med et smalet dansk fasadesystem fra Alfix. DuraDec 8000 SR har en holdbarhet på fasaden på opptil 20 år og er ifølge mange profesjonelle malere virkelig god å jobbe med. Som en grønn krølle på historien kan det nevnes at plastbøttene som malingen leveres i selvfølgelig er laget av resirkulerbar plast.

Les mer om DuraDec 8000 SR her

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.