Ansvarsfraskrivelse

1. Indhold

Denne hjemmeside er tænkt som en introduktion til aktiviteterne i Alfix A/S. Venligst læs følgende vilkår og betingelser inden du benytter siden. Hjemmesiden er udviklet, udarbejdet og ejet af Alfix A/S. Hjemmesiden kan kun bruges i henhold til nedenstående brugsvilkår. Bruger du siden, accepterer du dermed også disse vilkår. Alle rettigheder til siden tilhører Alfix A/S. Du må kun anvende hjemmesiden til dit eget personlige, ikke-kommercielle brug. Du må desuden benytte de forskellige bestillingsfunktioner, som Alfix A/S tilbyder. Anden anvendelse udover at se, downloade, udskrive dele af siderne til personligt, ikke-kommercielt brug er ikke tilladt. Varemærker, logoer og produktnavne er registreret af Alfix A/S. Der kan ikke gives nogen form for tilladelse til brug af disse med mindre andet er aftalt direkte med Alfix. En undtagelse er dog forhandleres anvendelse af logo og produktnavne i annoncering for vores produkter. Dele af siderne eller komplet offentliggørelse af oplysninger kan løbende blive opdateret, ændret eller slettet af Alfix A/S uden særskilt meddelelse til brugere af siden.

2. Kopiering

Kopiering af hjemmesiden eller dele heraf er kun tilladt til personligt, ikke-kommercielt brug hvis Alfix A/S angives som kilde. Kopier af siderne skal mærkes således: Kilde: ’www.alfix.com’ og ’Alfix A/S’. Uden en skriftlig tilladelse fra Alfix A/S må du ikke kopiere, videresende eller overføre indholdet af hjemmesiden, herunder billeder og tekst til kommercielle og offentlige formål. Ophavsretten til alt materiale skabt af Alfix A/S er således reserveret til Alfix. Anvendelse af de offentliggjorte postadresser, telefon eller faxnumre samt e-mail-adresser til markedsføringsformål er ikke tilladt.

3. Links

Det er ikke tilladt at ændre hjemmesiden og dens indhold uden en skriftlig aftale med Alfix A/S. De på hjemmesiden indsatte links, er ment som en hjælp til brugeren. Når du anvender de eksisterende links, forlader du Alfix siden, og derfor har Alfix A/S ingen indflydelse på indhold af de sider, du kommer til via disse links. Alfix A/S er således heller ikke ansvarlig for eventuelle skader som måtte fremkomme ved at besøge, downloade eller på anden måde anvende indholdet af andre hjemmesider. Hvis der fra en tredjeparts hjemmeside linkes til Alfix´s hjemmeside, betyder dette ikke, at Alfix er enig i samtlige oplysninger på denne side eller på anden måde står til ansvar for indholdet på siden.

4. Korrekte informationer

Alfix A/S lægger stor vægt på at sikre, at informationerne på hjemmesiden er korrekte, fuldstændige og opdaterede. Desuden anbefaler Alfix A/S, at du undersøger rigtigheden af informationerne, før du tager disse i brug. Vores administration, service-tekniske-afdeling og salgskonsulenter hjælper gerne med at kontrollere, om informationerne stemmer. Alfix A/S er ikke juridisk ansvarlig for indholdet eller eventuelle skader, som måtte opstå ved besøg på nærværende hjemmeside, download af materiale herfra eller ved anden brug af siden. Alfix A/S kan ophøre med at drive hjemmesiden uden foregående varsel.

5. Sikkerhed

Eventuelle retstvister som måtte opstå ved anvendelse af denne hjemmeside og dens funktioner vil blive afgjort ud fra dansk lovgivning.

FACADESYSTEM

Alfix DuraTherm - Mineraluld


Få overblik her

Forbrugsberegner

Beregn det anbefalede forbrug i kg. pr. produkt.

 

Lav din beregning her

Vores produkter

Produkternes stærke vedhæftningsevne til underlaget har altid været kernen i Alfix


Se alle produkterne her

September 2020

Alfix søger en salgskonsulent til Sjælland, Bornholm mm.

Læs mereSe nyhedsarkivet her

Proff-vejledning

Teknisk service og rådgivning for professionelle

Private

Gør-det-selv film og kontakt til Alfix