Tema: Facader

Komplette facadepuds-systemer til holdbar vandskuring, facadeisolering og facaderenovering

BIllede af facader efter facaderenovering

Facadepuds kan løfte bygningers visuelle karakter og giver ifølge mange husejere et eksklusivt og moderne udtryk. Det gælder for både nybyggeri og renovering af huse. Vælger du en facadeisoleringsløsning med puds får du tilmed fordele i form af energibesparelse, et bedre indeklima samt mere miljøhensyn.

Derfor skal du vælge Alfix til facaden:

  • Alfix er en førende dansk familieejet producent som foretrækkes af mange professionelle murere i Norden.
  • Vores facadepuds- og maling passer perfekt til det omskiftelige danske klima.
  • Vi har siden 1963 værnet om ansvarlige byggetekniske løsninger til byggeriet. Vores produkter udmærker sig ved en meget stærk vedhæftning til underlaget.
  • Hensyn til miljø og arbejdsmiljø er en del af vores DNA. Vi arbejder aktivt med grønne strategier, og i 2012 vandt vi Byggeriets Miljøpris for vores ansvarlige tilgang til vores omgivelser.

Alfix tilbyder med DuraPuds (facadepuds) og DuraDec (facademaling) serierne en række stærke og langtidsholdbare løsninger. Uanset om du har brug for enkelte produkter til vandskuring og armeringspuds eller robuste pudssystemer til udvendig facadeisolering, så har Alfix løsningen.

Drømmer du om en flot og moderne bolig med facadepuds som robust klimaskærm? Danske Alfix har systemerne til både nybyg og renovering

facade med facadeisolering

Skal du bygge nyt hus med en stringent og moderne facade med facadepuds og facademaling? Eller har du en ældre bolig, hvor facaden er trist og slidt og derfor trænger til professionel facaderenovering med holdbar vandskuring eller armeringspuds? Endelig kan det være, du ønsker den mere forkromede løsning med facadepuds uden på facadeisolering, hvor du samtidig får en lavere energiregning og forbedrer komforten inde i boligen?

Uanset hvad din pudsede facadeopgave består i, så har Alfix en robust løsning, som samtidig giver din bolig et arkitektonisk flot ansigt udadtil. Alfix har indgående erfaring med holdbare løsninger til byggeriet i Norden siden virksomhedens start i 1963. Både i vores facadepuds og facademalings sortiment er der mange spændende farve-muligheder. Se her.

Ønsker du at beregne forbruget af din facadeopgave, så kan du benytte én af vores forbrugsberegnere her:

Alfix produkterne forhandles af en lang række byggecentre og specialforretninger i hele landet. Find din nærmeste Alfix forhandler her: https://www.alfix.com/forhandlere

Læs mere om alle vores produkter her: https://www.alfix.com/facadepuds-og-maling

Læs mere om vores pudsløsninger til facadeisolering her: https://www.alfix.com/duratherm

November – Bæredygtig Alfix emballage

Alfix 1K Tætningsmasse - i spande af genbrugsplast.

Læs mereSe nyhedsarkivet her

Proff-vejledning

Teknisk service og rådgivning for professionelle

Private

Gør-det-selv film og kontakt til Alfix