SBi 252 Vådrum

- Hent PDF

VÅDRUM, SBi- ANVISNING 252,

1. UDGAVE 2015

Denne SBi-anvisning om vådrum knytter sig til Bygningsreglement 2010 (Erhvervs- og Byggestyrelsen, 2010) og erstatter By og Byg Anvisning 200, Vådrum (Brandt, 2001).

 
Anvisningens indhold er ajourført og suppleret med uddybende omtale af fx:
– Gulve på beton- eller letklinkerbetondæk
– Vægge udført af beton, letbeton eller murværk
– Renoveringsløsninger
– Flisebelægning og -beklædning
– Malebehandling
– Installationer.

Afsnittet om lette konstruktioner er desuden suppleret med to løsninger, som er udviklet i forbindelse med BvB’s (Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse) og GI’s (Grundejernes Investeringsfond) projekt Gode vådrum, se www.godevaadrum.dk. Begge løsninger er baserede på en dobbelt tætning med stor sikkerhed mod vand- og fugtskader. Endelig er der udarbejdet flere eksempler på opbygning og sammenbygning af konstruktioner.

Seniorforsker, civilingeniør Erik Brandt har været projektleder og hovedforfatter på anvisningen, og forsker Martin Morelli har været medforfatter. Der har desuden været bidrag fra seniorforsker
Eva B. Møller og seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen. Arkitekt Lise Lotte Bech Raunkjær har redigeret anvisningen. Anvisningen er fagfællebedømt af civilingeniør, ph.d. Morten
Hjorslev Hansen.

Anvisningen henvender sig til projekterende, rådgivende og udførende, der skal etablere vådrum i nybyggeri eller eksisterende byggeri eller renovere eksisterende vådrum.

Januar 2021

GODT NYTÅR!

Team Alfix i Kolding er tilbage fra juleferien - klar til at servicere vores mange gode skandinaviske kunder.

Læs mereSe nyhedsarkivet her

Proff-vejledning

Teknisk service og rådgivning for professionelle

Private

Gør-det-selv film og kontakt til Alfix