Ansvarlig styrke

Med vores slogan ”Ansvarlig styrke”, markerer vi de fordele, som vores samarbejdspartnere opnår ved at arbejde med vores produkter. Med Alfix får du og din virksomhed tilført ansvarlig styrke. Det er et løfte, som vi hver dag vil gøre vores bedste for at leve op til.

”Ansvarlig styrke” har flere betydninger:

  1. Alle Alfix produkter er kendetegnet ved særdeles god vedhæftning og styrke og er grundigt gennemtestede på vores moderne laboratorium. Desuden har vores konsulenter de rette faglige kompetencer til at yde kunder og forhandlere professionel rådgivning. Vi mener i al beskedenhed, at både produkter og rådgivning har ansvarlig styrke.
  2. Forhandlerne får sikkerhed for rettidig levering. Vi gør en dyd ud af at vise ansvarlig styrke i vores leveringsforhold – en aftale er en aftale, og vi vil strække os til det yderste for at overholde vores del.
  3. Alfix støtter danske flisemurere og organisationen Skills Denmark, som arrangerer Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelser. Vi er Guld Erhvervspartner med Røde Kors og endelig, så har Alfix i mange år arbejdet aktivt med at mindske sine miljøpåvirkninger. På messen TUN BYG 2012 modtog vi Byggeriets Miljøpris på bagrund af vores miljø-og arbejdsmiljøstrategi. Ansvarlig styrke handler også om at tage et samfundsansvar.
  4. Endelig så har Alfix en AAA-rating på kreditværdighed – det højest opnåelige. AAA-ratingen viser, at vi har en solid økonomi. Alfix er en leverandør man også kan regne med er i markedet mange år ud i fremtiden– det vidner om ansvarlig økonomisk styrke.


Vi er 40 medarbejdere, som hver især varetager vigtige opgaver. Alfix tager ansvar og giver dig styrke, så dine projekter eller kunderådgivning kommer sikkert i mål.

For at kunne udvikle og forbedre os, kræver det stærke og tillidsfulde relationer til vores samarbejdspartnere.
Vi tror på, at vi kan give hinanden "Ansvarlig styrke" - du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Ring på telefon 75 52 90 11.

 

Januar 2021

GODT NYTÅR!

Team Alfix i Kolding er tilbage fra juleferien - klar til at servicere vores mange gode skandinaviske kunder.

Læs mereSe nyhedsarkivet her

Proff-vejledning

Teknisk service og rådgivning for professionelle

Private

Gør-det-selv film og kontakt til Alfix