Alfix nomineret til Byggeriets Miljøpris 2020!

Vi kan med glæde informere, at Alfix er nomineret til den eftertragtede grønne pris på baggrund af vores nye bæredygtige trinlydsmembran – Alfix Acoustic PS3 - Recycled.

Udover overbevisende trinlydsdæmpende egenskaber, så er produktet produceret af genanvendt gummi og naturlig kork. Alfix Acoustic PS3 – Recycled ikke alene recycler, men upcycler gamle europæiske bildæk og rester fra korkprop produktion til et nyt trinlydsprodukt. Et gennemgående grønt produkt som indgår i et bæredygtigt system fra Alfix.

”Det er med en blanding af ydmyghed og stolthed, at vi nu for 3. gang er nomineret til Byggeriets Miljøpris. I 2012 vandt vi prisen på baggrund af vores miljø- og arbejdsmiljøstrategi. I 2016 var vi nomineret for en grøn fliseklæber, og nu i 2020 kan vi glæde os over endnu en flot nominering. Som dansk familieejet virksomhed ønsker vi aktivt at tage et samfundsansvar, og denne nominering modtages som et venligt skulderklap. Vi håber og tror, at vi sammen med vores dygtige kunder og samarbejdspartnere aktivt kan medvirke til endnu mere ansvarligt byggeri”, siger Anders Bertelsen Toft (direktør – CCO) i Alfix.

Læs mere om produktet her: https://www.alfix.com/trinlydsmembraner/acoustic-ps3-recycled

 

 

 

 

Maj 2020

NYHED: STÆRKT DESIGNGULV
Alfix TopCoat Design. Ultramat topcoat til spartlede designgulve.

 

Læs mereSe nyhedsarkivet her

Proff-vejledning

Teknisk service og rådgivning for professionelle

Private

Gør-det-selv film og kontakt til Alfix