Skills Denmark - Flisemurere

Alfix sponserer organisationen Skills Denmark med aktiv støtte til Danmarksmesterskabet for Flisemurere. Skills Denmark er en organisation, som arrangerer Danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser – DM i Skills.

Alfix vil gerne tage et medansvar for de unges uddannelse, og derfor tilbyder vi de unge flisemurere gode solide produkter at arbejde med. Alfix støtter organisationen økonomisk såvel som materialemæssigt.

flisemurer2017aflisemurer2017bflisemurer2017cflisemurer2017d

 

2017
Aalborg summede i januar af håndværksstolthed og aktivitet blandt de dygtige unge flisemurerlærlinge, som kæmpede om eftertragtede titler ved DM i Skills 2017.

Alfix har siden 2011 været hovedsponsor for flisemurer-faget ved DM i Skills, og vi var igen med som support for de unge talenter – både økonomisk og materialemæssigt. Årets bedste flisemurer-lærling 2017 blev Frederik Nielsen fra skolen Tech College Aalborg og murervirksomheden M. Thomsen Støtt A/S, Aalborg. Det er nu andet år i træk, han vinder den flotte titel. Til efteråret skal han repræsentere Danmark ved VM i Skills, der afholdes i Abu Dhabi. På billedet ses Frederik sammen med undervisningsminister Merete Riisager ved præmieoverrækkelsen i Gigantium Aalborg. Hvilke ord, der blev udvekslet mellem ministeren og flisemureren, vides ikke, men fotoet vidner om positiv energi i danmarksmester-klasse. Tillykke til Frederik fra hele Alfix!

Læs mere om SKILLS: www.skillsdenmark.dk

skills logo

Erhvervsskoler

Alfix støtter også de danske erhvervsskoler med produkter, som benyttes i undervisningsforløb for eksempelvis murere.

 

Alfix har adopteret lokal folkeskoleklasse

Som et led i Alfix´s politik inden for CSR samarbejder vi med den nærliggende folkeskole, Munkevængets Skole. Vi har takket ja tak til et samarbejde med 1.A fra Munkevængets Skole, fordi vi gerne vil tage et aktivt samfundsansvar på lokalt plan.

Samarbejdet består i, at klassen årligt vil besøge os helt fra 1. til 9. klassetrin. Børnene får således løbende et indblik i, hvordan en arbejdsplads kan se ud, hvad det vil sige at have et arbejde, og hvilke mangeartede jobfunktioner man kan have i en moderne produktionsvirksomhed.

På Alfix i Kolding er medarbejdere beskæftiget på lager, i produktion, på laboratorium og i administrationen. Langt de fleste jobfunktioner kræver en uddannelse, og ved at åbne virksomhedens døre for klassen fra Munkevængets Skole, så er det både skoleledelsens og vores håb, at eleverne forstår vigtigheden af skolegang og uddannelse.
Samarbejdet skal altså gerne fungere som inspirationskilde for skolebørnene.

folkeskole 01folkeskole 02

 

Juli 2018

Den hurtighærdende fleksible fliseklæber,
Alfix CombiQuickFix, kommer nu i en ny kvalitet.

 

Læs mereSe vores nyheder her

Professionel Teknisk service

Få teknisk service og rådgivning til professionelle byggeprojekter

Gør-det-selv service

Sådan kommer du godt i gang med dit ”gør det selv” projekt